Entorse, luxaţii, fracture, hemoroizi

warning.jpgSe pune un pachet de unt într-o oală şi se fierbe pe foc de intensitate medie, înlăturându-se spuma din când în când. După 15-20 minute, nişte sedimente închise la culoare se depun pe fundul cratiţei iar untul rămâne limpede. Atunci se ia de pe foc şi se trece untul încins, limpede (fără vreun sediment de pe fund) într-o altă oală curată, în care se adaugă şi ceară de albine de mărimea unei alone, după care se amestecă bine. Când e gata să se întărească se adaugă 3-4 linguri cu vârf de pulbere de tătăneasă (măcinată şi dată prin sită). Se omogenizează, se lasă la răcit şi se păstrează la frigider. Se unge de 2-3 ori pezi locul afectat.



This entry was posted on 11:10:00 a.m. and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentarii: