Dureri de gât, răguşealăwarning.jpg

500g rădăcină de tătăneasă crudă, 300 g usturoi, 200 g sânziene (drăgaică), 50 g propolis, 1 litru ţuică de secară sau de prună de 40°. Se pun într-o oală mai mare rădă cina de tătăneasă bine spălată şi dată pe răzătoarea cu găuri mari, usturoiul pisat, sânzienele tăiate mărunt, propolisul şi ţuica. Se amestecă şi se pun la macerat 10 zile, într-un loc întunecos şi rece, amestecându-se cu o lingură de lemn în fiecare zi. Se strecoară şi se pune într-o sticlă care se păstrează la rece. Seara şi dimineaţa se ia câte o lingură cu înghiţituri mici(4-5) ca să rămână pe gât, pe stomacul gol. Nu se mănâncă nimic o oră.




This entry was posted on 11:02:00 a.m. and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentarii: