250g unt ;
250 g smântână ;
 400g făină ;
2 cutii de sardine în ulei ;
 pastă de roşii ;
cimbru ;
100 g caşcaval ras ;
 sare.
Din unt, făină, smântână şi ¼ linguriţă sare faceţi un aluat pe care îl puneţi în tăviţe mici, rotunde şi îl lăsaţi să se coacă pe jumătate. Scoateţi tăviţele din cuptor, presăraţi-le pe fiecare cu sardele, puneţi pastă de roşii sau ketchup, caşcaval ras şi cubuleţe de unt. Daţi tăviţele din nou la cuptor cu foc iute şi serviţi pizza cât este fierbinte. În locul sardinelor puteţi folosi cubuleţe de costiţă, cârnăciori, felii de şuncă afumată.


This entry was posted on 7:15:00 a.m. and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentarii: