Porc – 400g ;
varză murată – 600g ;
 unt – 35g ;
un morcov ;
1 pătrunjel;
1 ţelină;
1 ceapă;
grăsime – 50g;
1 lingură frunze tocate de pătrunjel;
2 linguri de mei;
4-5 cartofi;
2 frunze de dafin;
2 gogoşari;
 smântână – 100g.

Carnea se fierbe consomme. Varza se căleşte până e pe jumătate făcută şi apoi se adaugă grăsime şi supa. Morcovul, pătrunjelul, ţelina, ceapa tăiate mărunt se călesc în unt. Se pisează în piuliţă untura cu o ceapă, verdeaţa cu meiul. Cartofii tăiaţi cubuleţe, dafinul, piperul boabe, sarea şi după un sfert de oră restul componentelor se pun în consomme. La servire se pune în farfurii o bucată de carne şi verdeaţă tocată mărunt.



This entry was posted on 11:42:00 p.m. and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentarii: