Carne de porc – 500 g ;
 un pătrunjel ;
2 morcovi ;
2 cepe ;
o lingură de făină ;
 unt – 40g ;
un pahar cu mazăre ;
consomme – 150g ;
smântână – 100g ;
bulion – 2,5 linguri ;
1 frunză de dafin ;
 piper negru măcinat ; sare.
            Într-o cratiţă unsă cu unt se pune un strat din jumătate din pătrunjel, morcov, o ceapă tocate mărunt ; deasupra se adaugă carnea tăiată mărunt (în prealabil fiind dată prin făină şi bine prăjită) şi mazărea pe jumătate fiartă. Se acoperă cu legumele rămase, se adaugă piper, dafin, sare şi peste aceasta se toarnă supa şi se lasă să fiarbă domol 25 de minute. Se adaugă smântâna, bulionul prăjit în grăsime şi se dă la cuptor pentru 10 minute.


This entry was posted on 11:30:00 a.m. and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentarii: