Pentru 1 kg de gem îţi trebuie: 400 g prune fără sâmburi, 200 g fructe de cătină, 600 g zahăr. Se fierbe amestecul de fructe şi de zahăr la foc potrivit, 30-40 de minute, se lasă să se răcească puţin, îndepărtând spuma formată, după care se toarnă în borcane; se închid cu capace, se pun în tavă la cuptor cu foc mic 10 minute, apoi se ţin la loc răcoros în cămară.



For 1 kg of jam you need: 400 g plums without stones, 200 g
Sea buckthorn fruits , 600 g sugar. Boil the mixture of fruit and sugar under easy fire, 30-40 minutes; then let it cool for a while removing the formed foam. After that pour into jars, close with lids, and put them in the oven tray with small fire 10 minutes. Keep it in a cool place in the pantry.



This entry was posted on 9:37:00 a.m. and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentarii: