Crap – 1 kg ;
ciuperci uscate – 50g ;
 1,5 ceapă ;
 unt – 100g ;
 supă de ciuperci – 1 pahar şi jumătate ;
4 linguri hrişcă ;
3 ouă ;
2 linguri făină de grâu ;
piper negru măcinat ; sare.
   Peştele se curăţă şi se spală. Măruntaiele se scot printr-o tăietură făcută în burtă. Ciupercile se fierb, se taie mărunt şi se călesc cu ceapa. În supa de peşte se pune la fiert hrişca ; mai târziu ciupercile, ouăle nefierte, piperul sarea. Se amestecă şi se umplu peştii cu aceasta. Se sărează, se dă prin făină, se prăjeşte în unt şi se dă la cuptor. Crapul se poate servi tăiat.


This entry was posted on 1:01:00 p.m. and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentarii: